Una xarxa d'entitats per al Pont de Vilomara

Post date: 08/03/2011 16:20:23

La subcomissió del PEE del Pont de Vilomara ha impulsat la creació d'una xarxa d'entitats del municipi, responent a un doble objectiu: afavorir la cohesió i coordinació entre les entitats i organismes del poble i millorar la difusió de les activitats que fa cada entitat, buscant mecanismes que facilitin que la informació arribi a tota la població.

La regidoria d'Educació de l'Ajuntament del Pont de Vilomara, l'Escola Pompeu Fabra, l'Escola Bressol La Pau i les respectives AMPA, la Biblioteca Municipal, l'Educadora social, el Centre de dia, les entitats Arlequí, La Nau, els Ocellaires del Pont, el Club de Petanca Marquet Paradís, la Parròquia, l'Associació de Grallers i Geganters i el Centre Excursionista, amb la col.laboració de l'assessora LIC del Departament d'Ensenyament i coordinadora del Pla d'Entorn, tenen representació en aquest projecte conjunt i es reuneixen amb una periodicitat estable per organitzar i coordinar les activitats.

Fins al moment s'ha iniciat, amb la col.laboració de l'Ajuntament i l'Escola Pompeu Fabra, l'edició d'una agenda mensual que recull totes les activitats educatives i associatives que es porten a terme en el municipi, i que es distribueix de forma gratuïta.

S'està preparant també un programa setmanal de ràdio sobre les entitats del poble, on es vol donar veu la gent gran, mitjançant el centre de dia, i als nens i nenes a través de l'escola.

L'altra activitat prevista per aquest curs és el Dia de les Entitats, que es celebrarà el 29 de maig, en què hi haurà una Fira d'entitats, tallers, activitats al carrer i xerrades sobre el món associatiu.

El finançament de les activitats d'enguany prové del pressupost assignat a la subcomissió del Pont de Vilomara del Pla Educatiu d'Entorn. Es compta també amb la col.laboració de l'Ajuntament del municipi.