Pares, mestres, nens, educadors i administració, junts per reflexionar sobre la lectura

Post date: 12/04/2013 09:43:55

Un matí assolellat a l'espai màgic de Montserrat, uns convidats de qualitat, la visita a l'Escolania, la càlida acollida del germà Efrem, l'apunt humorístic de l'Oncle Tomàs i la coca i xocolata van fer que la III Trobada de famílies i mestres del Bages sud fos un èxit.

La lectura va ser l'eix central sobre el que van girar les activitats del matí del dissabte 6 de juny a l'Escolania

.

L' il·lustrador Agustín Comotto ens va endinsar en el món de les imatges dels contes infantils, l'escriptor Joan Portell va parlar de de Llegir a casa, amenitzant-ho amb la lectura de 3 contes molt especials. Després del descans i la coca i xocolata, el Lluís Pinyot va posar el contrapunt lúdic i humorístic fent participar els presents en la història, primer narrada i després cantada, de l'Oncle Tomàs. I per tancar, l'Àlex Cosials, de la Fundació Jaume Bofill, va explicar el programa Lecxit, Lectura per a l'èxit educatiu.

El Germà Efrem es va ocupar de l'acollida i, un cop acabades les activitats, va acompanyar les persones que ho van voler en una visita guiada per les instal.lacions de l'Escolania. També es va disposar d'un servei de monitoratge amb activitats per als nens i nenes mentre els pares participaven en els tallers.

Moltes gràcies a tots ells per fer, juntament amb la diversitat i la representativitat de participants, que la jornada fos tan especial!