El Pla Lector de Zona: un document pioner

Post date: 16/02/2011 17:47:26

En el marc del Pla Educatiu d'Entorn s'està elaborant un document conjunt entre representants de tots els centres educatius (escoles, instituts i escoles bressol, públiques i concertades) del Bages sud que reflecteix totes les activitats de foment de la lectura que s'hi porten a terme. S'inspira en el model del Pla Lector de Centre que estan redactant algunes escoles catalanes que formen part del programa d'innovació educativa Biblioteca escolar: Puntedu.

Aquesta iniciativa serveix per reflectir i fixar els objectius i les activitats comunes que per tercer any consecutiu es porten a terme a les escoles i biblioteques del Bages sud, impulsades des del Pla Lector del PEE. Consulteu aquest treball al Bloc del Pla Lector del Bages Sud. El document ha estat concebut com un primer pas cap a l'elaboració del Pla Lector de cada centre.

Les referents de cada escola estan dedicant una part del seminari del Pla Lector per a l'elaboració d'aquest document. El resultat final serà presentat com a model de bones pràctiques de promoció de la lectura entre els infants i adolescents.

Paraules i paisatge per fomentar

el gust per la lectura.